Blero

Te Ndjej

Blero

Altre Canzoni cover

Te Ndjej testo

Te ndjej
Un dua ti te jesh e lumtur
Edhe pse tash nuk te kam prane
Asgje me nuk esht e njejt pa ty
Pse i lejuam te na ndajn
Thelle ne zemer un ty te mbaj
Dhe askush nuk me kupton
Per nje puthje per nje perqafim
Te gjitha do t’i beja
Pra mos me le te endrroj
Ty ne mendje gjithmon te kam
Ty ne mendje gjithmon te kam
E di se edhe ti endrron
Endrro per mua
Un te ndjej edhe pse s’te kam
Ti me ndjen edhe pse un s’jam aty
Prane teje t’ishijoj buzet e tua
Mendova se do i perballoj
(do i perballoj)
Kundershtimet n’dashurine tone
(por kishim shume kundershtime…)
Por ne asnjeri s’ishim fort
(as un as ti)
Qe ne se bashku te vazhdojm
(te vazhdojm)
Thelle ne zemer un ty te mbaj
Dhe askush nuk me kupton
Per nje puthje per nje perqafim
Te gjitha do t’i beja
Pra mos me le te endrroj
Ty ne mendje gjithmon te kam
Ty ne mendje gjithmon te kam
E di se edhe ti endrron
Endrro per mua
Un te ndjej edhe pse s’te kam
Ti me ndjen edhe pse un s’jam aty
Prane teje t’ishijoj buzet e tua
DJ Benz :
Un e ti, ajo kohe me nuk ekziston
Tash ne fund ajo marronja jone
Me duket q’ i lexoj RROLINGSTON
Kur mendoj per ate kohen tone
E tash ka ndryshime dramatike
Ti me ike, m’le ne vetmi
Kur me se shum te me duhesh ti
Mo nuk mund te duroj
E jeten time pa ty dua ta vazhdoj
(hooooouuu hooooouuuu)
Ty ne mendje gjithmon te kam
Ty ne mendje gjithmon te kam
E di se edhe ti endrron
Endrro per mua
Un te ndjej edhe pse s’te kam
Ti me ndjen edhe pse un s’jam aty
Prane teje t’ishijoj buzet e tua
Ty ne mendje gjithmon te kam
Ty ne mendje gjithmon te kam
E di se edhe ti endrron
Endrro per mua
Un te ndjej edhe pse s’te kam
Ti me ndjen edhe pse un s’jam aty
Prane teje t’ishijoj buzet e tua