Blero

Se Di

Blero

Altre Canzoni cover

Se Di testo

Te kam dashur dhe te kam urrejtur
me je dhimbje dhe Emocione
me lendon dhe me sheron,
prekja jote me hipnotizon
Pse ky Emocion nuk na le te jetojm
pse pa ty dot nuk perballoj
pse kur te urrej te kerkoj
pse te dua kur veten shkatrroj
Se di qka ndjen kur me ke pran
kur te dy vetem rrim me nje ane
kur Koken ven te Gjoksi im
se di a e ndjen Shpirtin tim.
Se di qmendim ki ti per mua
kur te shtrengoj por s`te them te dua
kur them se vdes per buzt e tua
Se di a me beson ti mua.
Te shty te perplas
me ze te lart te flas
perpak dua te godas
nuk te dua, nuk te kerkoj
me Kemb ngulje e mohoj
Por prap kurr s`te harroj
se ndodh k`shtu se kuptoj
per ty bej lufta, per ty jetoj
per ty veten e shkatrroj
Lumi aj qe ty t`ka provu
mjeri aj qe ty t`ka provu
Ti din dashurin me shkatrru
ti din dashurin me zbukuru
Se di qka ndjen kur me ke pran
kur te dy vetem rrim me nje ane
kur Koken ven te Gjoksi im
se di a e ndjen Shpirtin tim
Se di qmendim ki ti per mua
kur te shtrengoj por s`te them te dua
kur them se vdes per buzt e tua
Se di a me beson ti mua
Pran teje kur jam , pran meje kur je
po me rodhen Lotet mos me pyet pse
po me rodhen Lotet mos me fol
Me shiko nese me dridhet Zeri
mos me thua jo
ooooohhhhhhh
Se di qka ndjen kur me ke pran
kur te dy vetem rrim me nje ane
kur Koken ven te gjoksi im
se di a e ndjen Shpirtin tim
Se di qmendim ki ti per mua
kur te shtrengoj por s`te them te dua
kur them se vdes per buzt e tua
Se di a me beson ti mua

Ascolta Se Di - Blero