Blero

Oh Baby

Blero

Altre Canzoni cover

Oh Baby testo

Yeah yeah yeah..
Oooh..Oooh..
Un tu luta dhe ti u ktheve
Un mendova se ti me doje
Per ty gjithqka un bera vajz
Kengen ta kushtova duke qajt
Mos mendo se mund te luash
Edhe pse un ty te dua
Nuk dot thot qe skam kufi
Nuk te them prap kthehu ti
Veten lendova
Nuk mundem te durroj
Pa ty un dua t’jem
Ti mua nuk me n’djen
Oh baby
Pse me mundon ti
Pse nuk kupton ti
Asgje me nuk esht leht
Oh baby baby
Pse me mundon ti
Pse nuk kupton ti
Asgje me nuk esht leht
Oh baby baby
Oooh..Oooh..
Nuk kam zgjedhje nuk kam rrug tjeter
E teprove ti me kto sjellje
Sa gabova qe t’dashurova
Zemren time e lendova
Ik tash nga un gjeje nje tjeter
Se te une e tregove veten
Ti nuk me deshte kshtu siq jam
Ti i deshte gjerat qe kam
Veten lendova
Nuk mundem te durroj
Pa ty un dua t’jem
Ti mua nuk me n’djen
Oh baby
Pse me mundon ti
Pse nuk kupton ti
Asgje me nuk esht leht
Oh baby baby
Pse me mundon ti
Pse nuk kupton ti
Asgje me nuk esht leht
Oh baby baby
Yeah yeah yeah..
Oooh..Oooh..
Oh baby
Pse me mundon ti
Pse nuk kupton ti
Asgje me nuk esht leht
Oh baby baby
Pse me mundon ti
Pse nuk kupton ti
Asgje me nuk esht leht
Oh baby baby
Pse me mundon ti
Pse nuk kupton ti
Asgje me nuk esht leht
Oh baby baby
Pse me mundon ti
Pse nuk kupton ti
Asgje me nuk esht leht
Oh baby baby