Elvana Gjata

Mos U Fsheh

Elvana Gjata

Altre Canzoni cover

Mos U Fsheh testo

Jam nje poezi ti je flaku nje kujtim qe koha ndjen ngadal.
do te mbroj me frymen time ty..prit..prit fli edhe pak,
mos u zgjo esht arsim
mos e shkel ti shpirtin tim, andaj esht shpejt e till nuk me thua lamtumir
Ref:
mos u fsheh se ti je diqka per mua ti je zot ti je drit jam me ty vetem vetem muzik (2 here)
do te shdukem me kujtime zjarri trupin do me djeg kte nat.. kte nat
do te ndjej te hyja ime zemer dhe do te prek ngadal
mos u zgjo esht arsim
mos e shkel ti shpirtin tim andaj esht shpejt e till
nuk me thua lamtumir
Ref:
Mos u fsheh se ti je diqka per mua ti je zot ti je drit jam me ty vetem vetem muzik (2 here)
ti je zot per mua, ti je drit zemer, ti jo mos ik
mos u fsheh se ti je gjithqka per mua ti je zot, ti je drit jam me ty vetem, vetem muzik.
Mos u fsheh se ti je diqka per mua ti je zot ti, je drit jam me ty vetem, vetem muzik
mos u fsheh?