Elvana Gjata

Mames

Elvana Gjata

Altre Canzoni cover

Mames testo

Shpejt ka ardh elvana si shum aroplana. Nuk e di qka boj krejt
e din qka bona. Un jam ajo nuk
jom aji. Mamës pse e bej un nuk kam faj.
Nuk jam e para por jam numer 1.
Kte qe po e them e ki then edhe ti .
Krejt e din kush eshte e para dhe
i par. E kjo nuk dallon si flori prej ari.
Television, radio e degjon te 2 mos me mundo. Zeri im deperton cdo njeri
e pasionon.
Modes tim, time ktu nuk e vren . Eshte diqka qe don e nuk e blen. Mamës mos harroni mamës degjoni te gjith ni refren.
Ref: Se ky tekstskini, se ky beatskini, se ky floowskini se ky eshte sukssesi im .x4
Shpejt ka ardh elvana si shum aroplana. Nuk e di qka boj krejt
e din qka bona. Un jam ajo nuk
jom aji. Mamës pse e bej un nuk kam faj.
Nuk jam e para por jam numer 1.
Kte qe po e them e ki then edhe ti .
Krejt e din kush eshte e para dhe
i par. E kjo nuk dallon si flori prej ari.
Television, radio e degjon te 2 mos me mundo. Zeri im deperton cdo njeri
e pasionon.
Modes tim, time ktu nuk e vren . Eshte diqka qe don e nuk e blen. Mamës mos harroni mamës degjoni te gjith ni refren.