Adrian Gaxha

Luj, Luj, Luj

Adrian Gaxha

Altre Canzoni cover

Luj, Luj, Luj testo

Luj, luj, luj
sonte diç po dirdhet, diçka po jehon
Shpirtin tim dhe trupin sikur xigëlon
Sonte do të pimë dhe gotat do t’i thejmë
Me një ritëm së bashku të gjitzë do kërcejmë
Luj, luj, luj
Boll më, kur mos thuj
Luje belin, luje
Luj, luj, luj
Nuk jemi të huj
Shuje etjen, shuje
Sonte s’duam rregulla e as bonton
Sonte do festojmë, do luajmë e vallëzojmë
sonte s’ka dëshpërim, e as shpirt të lëndum
Har okrejt çka ke, e hajde bashkë me lujt.