Adrian Gaxha

Shqipes

Adrian Gaxha

Altre Canzoni cover

Shqipes testo

Sa Shumë Vasha, Në Jet Kam Kaluar,
Sa Të Bukura, Për Ti ëndërruar,
Sa Të ëmbla, Si Zana Të Malit,
T’plasin Zemrën E Shpirtin Ta Kallin.
Ndër Të Gjitha, N’mëndje Mu Fiksove.
Aq Fuqishëm, Ti Më Përvetsove.
Me Ato Naze, Krejt Ti Më Tranove.
Shqipja Ime, Shpirtin Ma Kaplove.
Më T’bukur Në Bot S’ka
Shqipja Po M’tranon.
Fluturo Ti Shqipe,
Shpirtin Pesh Ma çon.
Me Ar Të Praruar
Flutroje Përmbi Qiell
Ti Je Bij Arbrore
Na Ngroh I Njëjti Diell
Për Ty I Fal Kta Sy
Dhe Krejt ç’ka Kam
Shqipes Jap Jetën.
Për Ty, Do T’bëj çudi
Jap Pasurinë, Vetem Për Jetën
Për Ty, Për Ty, Më Mirë Mos Të Jem!