Adrian Gaxha

Letra

Adrian Gaxha

Altre Canzoni cover

Letra testo

Ne dhomen time-befasi
Nje kujtim t’vogel gjeta nga ty
Per nje moment desh rashe
dhe mendova se ty t’ pashe
te kerkova neper dhome
Per ty mendova ate nate shume vone
Mora letren tende
E lexova me shume endje
C’mu desht kjo leter-perendi
Qe e lexova me lot ne sy
E qe me beri t’mendoj ne ty
Me pluhur kjo leter ishte mbulu
Dikur nga zemra e kishe shkru
E tani po behesh se m’ke harru
Kot u mundova te te harroje
Letra ne ty me perkujtoj
Nje cast deshta ta gris
Shtangur mbeta pa levize
Dhe prapte kerkova neper dhome
Per ty mendova ate nate shume vone
Mora letren tende
E lexova me shume endje