Eli Fara

Sonatë

Eli Fara

Altre Canzoni cover

Sonatë testo

Rruges I Trishtuar, Dikush Po Ecen,
Nje I Dashuruar Dhe Fare Vetem,
Dashurine Qe Humbi Duke Kerkuar
Si I Erdhi Fundi,
Iku Dhe E La….

Vajzen Qe E Donte, Sa Donte Jeten
E Braktisi Sonte Dhe E La Vetem
Endrra Qe perkundi, Sa Shpejt U Shua,
Erresires humbi…
Iku Dhe E La….

Ndoshta Rri E Fshehur, Diku Ne Pyje,
Apo Rri E Ndezur, Atje Me Yje
Dhe Pergjon Atje,
Djalin Qe Kerkon…

Kushedi Ku Dehet, A Perqafohet,
Apo Do Te Kthehet Dhe Do Pendohet
Djali Ne Vetmi,
Vajzen E Kerkoi…

Ascolta Sonatë - Eli Fara