Eli Fara

O Bilbil

Eli Fara

Altre Canzoni cover

O Bilbil testo

Oh Bilbil Bilbil
Halin Pse Sma Qan
As Ma Fal Ti Zerin
Ti Kendoj Asaj Aman
Pse Smi Fal
Ti Krahët Që Dhe
Unë Të Fluturoj
Natën Ke Dritarja
Vetëm Ti Qëndroj
Natën Ke Dritarja
Vetëm Ti Këndoj
Trëndafili Bukur
Që është I Gëzuar
Mbesën Mban Përvete
Që Mbate Për Mua