Flora Gashi

Merre Zemren Time

Flora Gashi

Altre Canzoni cover

Merre Zemren Time testo

Mos i pyt tjeret per mua
asniher mos i pyt
eja vete e hape zemren jam shpriti yt
mos u beso fjalve t`kota
se une zemren ta kam fal
se dy shpirta dashuruar
merrem vesh pa fjal
Merre Zemren time
dhe jetoje jeten
mos beso genjeshtrat kur e ke t’verteten
Merre Zemren time
dhe jetoje jeten
mos u beso tjerve se e genjen veten
Mos i pyt tjeret per mua
asniher mos i pyt
eja vete e hape zemren jam shpriti yt
mos u beso fjalve t`kota
se une zemren ta kam fal
se dy shpirta dashuruar
merrem vesh pa fjal
Merre Zemren time
dhe jetoje jeten
mos beso genjeshtrat kur e ke t’verteten
Merre Zemren time
dhe jetoje jeten
mos u beso tjerve se e genjen veten