Faik Rama

Gurbeti

Faik Rama

Altre Canzoni cover

Gurbeti testo

Un i mjeri rri ngurbet
Jam i vetum skam kerken
Pa familjen pa shoqnin
Me merr malli per shtepin
Or bylbyl qe fluturon
Tfala nenes ti i qon
Pershendet dhe gjith shoqnin
Dhe vendin tim ku kam lind
Or bylbyl qe fluturon
Tfala nenes ti mi qon
Pershendet dhe gjith shoqnin
Dhe vendin tim ku kam lind
Or bylbyl qe fluturon
Tfala nenes ti mi qon
Pershendet dhe gjith shoqnin
Dhe vendin tim ku kam lind
Or bylbyl qe fluturon
Tfala nenes ti mi qon
Pershendet dhe gjith shoqnin
Dhe vendin tim ku kam lind
Dit e nat un rri pa gjum
Per familjen tuj mendu
Kur vjen dita nshpi me shku
Se ngurbet smuj me jetu
Or bylbyl qe fluturon
Tfala nenes ti i qon
Pershendet dhe gjith shoqnin
Dhe vendin tim ku kam lind
O bylbyl qe fluturon
Tfala nenes ti mi qon
Pershendet dhe gjith shoqnin
Dhe vendin tim ku kam lind
Or bylbyl qe fluturon
Tfala nones ti mi qon
Pershendet dhe gjith shoqnin
Dhe vendin tim ku kam lind
Or bylbyl qe fluturon
Tfala nones ti mi qon
Pershendet dhe gjith shoqnin
Dhe vendin tim ku kam lind
Mshkoj rinia nterr te zi
Smundet vet ngurbet te rri
Jam i lodhun i merzitur
Per familjen dhe vendlindjen
O bylbyl qe fluturon
Tfala nenes ti mi qon
Pershendet dhe gjith shoqnin
Dhe vendin tim ku kam lind
Oh bylbyl qe fluturon
Tfala nenes ti mi qon
Pershendet dhe gjith shoqnin
Dhe vendin tim ku kam lind
Or bylbyl qe fluturon
Tfala nones ti mi qon
Pershendet dhe gjith shoqnin
Dhe vendin tim ku kam lind
Or bylbyl qe fluturon
Tfala nenes ti mi qon
Pershendet dhe gjith shoqnin
Dhe vendin tim ku kam lind
Amaann.. Amann.. Ammann .. Amaann..