Aida & Frederik Ndoci

Balada E Gurit

Aida & Frederik Ndoci

Altre Canzoni cover

Balada E Gurit testo

(Hah… hahahah… he…)
(Ladadide… hehehe hehehe…)
(Hah… hahahah… he…)
(Ladi ladudode… hehehe hehehe…)
Dikur për të mos ardhur kurrë
Ktheva shpinën dhe hodha një gur
Mu duk se jeta mori nur
Sa shumë eca e nuk ndala kurrë
Miliona gurë i preka
Dhe për andej nga erdha
Ktheva gjoksin, ah…
Një det me lot e gjeta
Dhe njerez që si unë
Një gur kerkonin, hah…
Kthema Zot
Kthema mallin që më more
Kur më nise larg, ah…
Kthema Zot
Vetëm loti thyen gurin
Që e hodha pas
Të lutem kthema Zot
Ti kthema lotin që më more
Kur më nise larg
Të lutem kthemë Zot
Se vetëm malli thyen burrin
Për tu kthyer pas, oh…
(Ah… ah… he…)
(Ah… ah… ah… he…)
hah
Kthema Zot
Kthema mallin që më more
Kur më nise larg
Kthema Zot
Vetëm loti thyen gurin
Që e hodha pas, ah…
Të lutem kthema Zot
Ti kthema lotin që ma more
Kur më nise larg
Të lutem kthemë Zot
Se vetëm malli thyen burrin
Për tu kthyer pas
Ah… ah…